GOLF 7 DSG 2019

Category:

Description

Me veturat tona udhëtimi është kënaqësi
Vetura komode, mesatare, të gjithanshme për vizita pune në qytete me distancë mesatare apo të largët.

 

n’Deti
Nëse doni të bëni udhëtim me pak më shumë kilometra, atëherë keni nevojë për një veturë pak më serioze, me kubikazhë pak më të madhe.

 

Vizita të shpejta

Vetura të vogla, për të mbaruar punë, por prapë se prapë komoditeti mbetet prioritet.

 

Shofer Personal
Për ata që kanë nevojë të voziten dhe jo të vozisin. Ofrojmë edhe shofer profesional.