TIGUAN 2.0 Automatic 2017

40 €/ Ditë

Rent A Car Bonisi gjithmonë zgjedhja më e mirë
✅ Veturat tona i plotësojnë dëshirat tuaja!
✅ Te sigurta për ju dhe familjet tuaja!
✅ 24 Orë Asistencë rrugore , Free KM
✅ Gjithmonë shërbimet me te mira për ju
✅ Nxitoni dhe rezervoni veturat tona nëse dëshironi te shpenzoni më pak dhe ti kaloni pushimet tuaja sa më mirë.
✅ Ju garantojmë cilësi dhe siguri për veturat tona!
Për informata dhe rezervime na kontaktoni në:

☎+38345883888