ESP

Golf 7 Viti 2017 DSG

Me veturat tona udhëtimi është kënaqësi
Për Punë

 

Vetura komode, mesatare, të gjithanshme për vizita pune në qytete me distancë mesatare apo të largët.

 

n’Deti

 

Nëse doni të bëni udhëtim me pak më shumë kilometra, atëherë keni nevojë për një veturë pak më serioze, me kubikazhë pak më të madhe.

 

në Shtete të BE-së

 

Vetura ekonomike, ekologjike, me harxhime të vogla por me komoditet dhe kapacitet më të madh, si dhe me të gjitha dokumentacionet/siguracionet e mundshme për të qarkulluar nëpër BE.

 

Vizita të shpejta

 

Vetura të vogla, për të mbaruar punë, por prapë se prapë komoditeti mbetet prioritet.

 

Shofer Personal

Tiguan 2.0 DSG 2017

Me veturat tona udhëtimi është kënaqësi
Për Punë

 

Vetura komode, mesatare, të gjithanshme për vizita pune në qytete me distancë mesatare apo të largët.

 

n’Deti

 

Nëse doni të bëni udhëtim me pak më shumë kilometra, atëherë keni nevojë për një veturë pak më serioze, me kubikazhë pak më të madhe.

 

në Shtete të BE-së

 

Vetura ekonomike, ekologjike, me harxhime të vogla por me komoditet dhe kapacitet më të madh, si dhe me të gjitha dokumentacionet/siguracionet e mundshme për të qarkulluar nëpër BE.

 

Vizita të shpejta

 

Vetura të vogla, për të mbaruar punë, por prapë se prapë komoditeti mbetet prioritet.

 

Shofer Personal

Golf 7 DSG Viti 2016 2.0

Me veturat tona udhëtimi është kënaqësi
Për Punë

 

Vetura komode, mesatare, të gjithanshme për vizita pune në qytete me distancë mesatare apo të largët.

 

n’Deti

 

Nëse doni të bëni udhëtim me pak më shumë kilometra, atëherë keni nevojë për një veturë pak më serioze, me kubikazhë pak më të madhe.

 

në Shtete të BE-së

 

Vetura ekonomike, ekologjike, me harxhime të vogla por me komoditet dhe kapacitet më të madh, si dhe me të gjitha dokumentacionet/siguracionet e mundshme për të qarkulluar nëpër BE.

 

Vizita të shpejta

 

Vetura të vogla, për të mbaruar punë, por prapë se prapë komoditeti mbetet prioritet.

 

Shofer Personal

Audi A7 3.0 Automatic

Me veturat tona udhëtimi është kënaqësi
Për Punë

 

Vetura komode, mesatare, të gjithanshme për vizita pune në qytete me distancë mesatare apo të largët.

 

n’Deti

 

Nëse doni të bëni udhëtim me pak më shumë kilometra, atëherë keni nevojë për një veturë pak më serioze, me kubikazhë pak më të madhe.

 

në Shtete të BE-së

 

Vetura ekonomike, ekologjike, me harxhime të vogla por me komoditet dhe kapacitet më të madh, si dhe me të gjitha dokumentacionet/siguracionet e mundshme për të qarkulluar nëpër BE.

 

Vizita të shpejta

 

Vetura të vogla, për të mbaruar punë, por prapë se prapë komoditeti mbetet prioritet.

 

Shofer Personal

Tiguan 2.0 DSG Viti 2016

Me veturat tona udhëtimi është kënaqësi
Për Punë

 

Vetura komode, mesatare, të gjithanshme për vizita pune në qytete me distancë mesatare apo të largët.

 

n’Deti

 

Nëse doni të bëni udhëtim me pak më shumë kilometra, atëherë keni nevojë për një veturë pak më serioze, me kubikazhë pak më të madhe.

 

në Shtete të BE-së

 

Vetura ekonomike, ekologjike, me harxhime të vogla por me komoditet dhe kapacitet më të madh, si dhe me të gjitha dokumentacionet/siguracionet e mundshme për të qarkulluar nëpër BE.

 

Vizita të shpejta

 

Vetura të vogla, për të mbaruar punë, por prapë se prapë komoditeti mbetet prioritet.

 

Shofer Personal

Tiguan 2.0 DSG Viti 2016

Me veturat tona udhëtimi është kënaqësi
Për Punë

 

Vetura komode, mesatare, të gjithanshme për vizita pune në qytete me distancë mesatare apo të largët.

 

n’Deti

 

Nëse doni të bëni udhëtim me pak më shumë kilometra, atëherë keni nevojë për një veturë pak më serioze, me kubikazhë pak më të madhe.

 

në Shtete të BE-së

 

Vetura ekonomike, ekologjike, me harxhime të vogla por me komoditet dhe kapacitet më të madh, si dhe me të gjitha dokumentacionet/siguracionet e mundshme për të qarkulluar nëpër BE.

 

Vizita të shpejta

 

Vetura të vogla, për të mbaruar punë, por prapë se prapë komoditeti mbetet prioritet.

 

Shofer Personal
loading
Shkruaj në Chat
Rent a Car Bonisi
Përshëndetje Rent a Car Bonisi,
jam i interesuar të rezervoj një veturë?