Rent a Car Bonisi ofron mbi 60 vetura për ju

Me veturat tona udhëtimi është kënaqësi
Për Punë

Vetura komode, mesatare, të gjithanshme për vizita pune në qytete me distancë mesatare apo të largët.

n'Deti

Nëse doni të bëni udhëtim me pak më shumë kilometra, atëherë keni nevojë për një veturë pak më serioze, me kubikazhë pak më të madhe.

në Shtete të BE-së

Vetura ekonomike, ekologjike, me harxhime të vogla por me komoditet dhe kapacitet më të madh, si dhe me të gjitha dokumentacionet/siguracionet e mundshme për të qarkulluar nëpër BE.

Vizita të shpejta

Vetura të vogla, për të mbaruar punë, por prapë se prapë komoditeti mbetet prioritet.

Shofer Personal

Për ata që kanë nevojë të voziten dhe jo të vozisin. Ofrojmë edhe shofer profesional.

KEMI MBI 60 VETURA NË DISPOZICION PËR JU
FLOTA JONË ËSHTË E GJERË
Ne sigurojmë që çdo udhëtim i juaji të jetë i rehatshëm

Vetura është shtëpia e dytë. Kur udhëton, udhëto qysh duhet. Mos u lodh, po çlodhu në vozitje. Rent a Car Bonisi ju ofron shërbim cilësor.

Super vetura
Veturat më të mira në Kosovë. Eja dhe bindu.
Çmime dhe oferta të mira
Vetura prej shumë lirë deri në shumë shtrenjtë.
Shofer personal
Nganjëherë klienti ka qejf me u vozitë e jo me vozitë
Dërgim i veturës tek klienti
Kudo që të jeni ju, vetëm na thirrni.
Shërbim limuzinë
Ka raste kur ajo që nevojitet është më shume se veturë
loading
Shkruaj në Chat
Rent a Car Bonisi
Përshëndetje Rent a Car Bonisi,
jam i interesuar të rezervoj një veturë?